torsdag 15. mars 2012

Sesongåpning på hagesenteret på Gjennestad i Stokke (Vestfold).


I kveld tok to gode arbeidskollegaer meg med på sesongåpning på Gjennestad hagesenter. Jeg fikk ved en tilfeldighet høre at de skulle dit og da spurte jeg om å få bli med dem. Det skulle komme bloggere som skulle holde foredreag, og det ville jeg jo ikke misse :)

Det ble en veldig inspirerende kveld. Førs var det Marie som har bloggen fattighuset. som fortalte oss om  om restaureringen av Fattighuset. Det var veldig interessant. Tenk å klare å få et vrak til å bli så vakkert! Veldig imponert over innsatsen de har lagt i Hus og ikke minst hage :)

Det ble pause hvor vi fikk god mat og pærecider. Så var det Manuela som har bloggen                   mrs-hardy som fortalte oss om sin skaperglede :) Sprudlende jente med mange gode tips til alt fra gjenbruk til å se muligheter.

Til slutt var det Anne som har bloggen  moseplassen som fortalte om sitteplasser i hagen. Anne kom med mange nyttige tips!

Kvelden var veldig vellykket og det var vidunderlig å gå rundt i et velfylt hagesenter og bare nyte alle inntrykk! To nydelige Hortensiaer fikk bli med meg hjem :)

Dette er mitt første blogginnleg :) veien blir til mens jeg går :)

Klem Laila

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med blogg søtnos :)
  Gleder meg til å følge deg og velkommen inn i bloggverden :)

  Stor klem :)♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer , du fikk det til du <3
  Hyggelig og hilse på deg idag :)
  Legger meg til som følger , klem Ingrid

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Tusen takk ♥ Jeg lot meg inspirere av dere jenter ♥
  Jeg glemte jo å skrive at jeg møtte deg i dag Ingrid!! Det var jo super hyggelig! Du så jo at jeg ble glad for å se deg og god klem fikk jeg jo♥

  SvarSlett
 5. Hei. Legger meg til som følger hos deg. Det skal bli gøy å se hva du vil vise fra drømmehuset deres. Lykke til med bloggingen.
  Klem, Drude

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...