tirsdag 22. oktober 2013

DIY-konkurranse.☆

Hei
Misslindvik inviterer til Diy konkurranse. Jeg ble oppfordret til å bli med. Det oppfordrer jeg alle dere til å bli med på også. Reglene er blandt annet at både før og etterbilder må være med..  Jeg har dessverre ikke alltid vært flink til å ta førbilder av mine prosjekt, men her kommer noen bilder likevel.

FØR:
 Denne puffen kjøpte jeg brukt. Den var offwhite med et trekk jeg ikke likte. Vi malte den hvit og trekte lokket med linvoksduk. 

ETTER:
Da ble de slik. Nydelige synes jeg selv.

Jeg har også kjøpt stuebordet mitt brukt. Det var brunt og hadde håndtak jeg ikke likte.
FØR:

Vi lakket det sort og satte på hjerteknotter, da ble det slik:
ETTER:

Vi fikk en nydelig pidestall til bryllupet vårt for 10 år siden. Da var det veldig inn med brune, røffe møbler. Jeg ble lei og malte den hvit. Ny knott fikk den også.

Kjempe dumt at jeg ikke tok bilde av kommoden før det ble malt, men her ser dere ihverfall resultatet:
Denne fine kommoden har vi fått av Lars sine foreldre. Den er gammel og så vidt jeg vet etter Lars sin farmor. Det er en speilkommode, men speilen var så slitt, så vi har lagt den litt på is. Kan jo hende vi ordner den en dag.
Ble malt hvit og fikk på hjerteknotter. Helt Lailastyle.
Dette var mitt bidrag til konkurransen. Anbefaler at du også sender inn bidrag.


3 kommentarer:

 1. Så kreativ og flink du er!
  Jeg begynte å pusse opp noen nattbord i sommer, men syns ikke de blir noe fine :( Så de står under trappa mens jeg prøver å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med de - hvordan får du overflatene så fine??
  Lykke til i konkurransen!
  - Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Trikset er å bruke liten rulle :) Stueborde spraylakket vi, det ble også veldig bra! Mange som i dag tapetserer toppen av nattbord og andre bord, kanskje dette er et tips til deg? :) Lykke til med å bestemme deg :)

   Slett
 2. så flink du er <3 Lurer på hvor man får tak i hjerte knotter?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...