mandag 1. juli 2013

Stue ☆

Hei! 
Viser dere noen bilder fra stuen vår i dag. ☆


Nye puter i sofan i anledning sommeren. Lilla puter fra Kremmerhuset og grå med sølv fra Princess.
Nydelige Peoner som jeg har fått av et vennepar.


Veggen bak sofan er en utfordring. Det store bildet er nytt, det liker jeg veldig godt. Det er midlertidig bare hengt opp på skruer som hang der fra forrige bilde. Det lille bilde henger der fortsatt, men ser selv at noe bør gjøres med den veggen. Tips tas så gjerne i  mot.


Som dere ser er stuen vår ganske lang og smal, det er igrunn en utfordring å møblere den fint.

 Sofan vår er vi fornøyd med. Valget falt på mørk sofa fordi vi da hadde to små gutter, nå er de litt større, men det er likevel greit. Bordet har vi kjøpt brukt, det er lakkert sort og har fått hjerteknotter.


Nyt dagen! 

Lykkeklem fra Laila☆

5 kommentarer:

 1. hyggelig stue krok.. Hva med å henge opp en lang bildelist og sette det store bildet på den, sammen med litt personlige bilder og nips du måtte ha for hånden. Gjerne i litt forskjellige størrelser slik at det ser ut som du har mye på veggen. :)

  SvarSlett
 2. Så koselig stue dere har da:)
  Jeg tenkte det samme som forrige med å henge opp et litt lang bilde list og sett bildene og litt pynt på. Og jeg ville da tatt bort den lampen på veggen og enten flyttet den lengre bort eller hatt en stålampe ved siden av sofaen:)
  Ha en fin dag skjønne deg;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Rart du skrev det med lampen, for nettopp den er irritasjon. Vi har flyttet rundt på lampetter og bilder flere ganger, og det begynner å bli mange skruehull i veggene. Jeg får tenke litt mer. vet vel hvordan jeg vil ha det egentlig, men det er ikke alltid jeg kommer på det med en gang ;) Må finne de riktige tingene.

   Slett
 3. Hva med en sånn skjell lampe hengende i taket i hjørnet på sofan? Og bort mes de to andre lampene og kanslje finne en m litt størtelse å ha på veggen som du eventuelt kan tekke ut fra veggen til lesing. Bildelist over sofan og eventuelt montere en øiten lampe på listen som gir mye lys.

  SvarSlett
 4. Nylig besøkte jeg min søster i hennes nyrenovert leilighet. Vi har helt forskjellig smak i møbler og interiør, men noen detaljer også fornøyde meg. En del av møblene som jeg virkelig likte var en vakkert moderne kommode. Jeg spurte min søster hvor hun kjøpte den møbel, og det viste seg at det kommer fra Front butikken. Jeg så etter noe sånt i lang tid, da bestemte jeg meg også for å kjøpe den kommode, bare i en annen farge versjon. Alle som kommer til meg trekker sin oppmerksomhet til denne møbel.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...